e

Wednesday, November 6, 2013

WW: Jadi Pelancong Di Negeri Sendiri

Ps: Cuba teka Zam kat ne


18 comments:

  1. Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for coming Rose ;D Insya Allah Zam akan terjah ke sana

      Delete
  2. Zara Dan suami pon blm abis round negeri sdiri..^^ blm bpluang Lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. same ar.. kdg2 org luar dah lebih dulu jelajah negeri kita

      Delete
  3. takpe.
    sape lagi nak beli kalau bukan kita sendiri ..huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. tp gaya dah mcm plancong luar.. heh2

      Delete
  4. sarawak??

    eh kenapa mesti sarawak?? o.O?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelantan :) negeri kelahiran zam.. srwk ni, kje je :))

      Delete
  5. Replies
    1. kelantan sbnrnya ni.. tmpt kelahiran Zam :)

      Delete
  6. Replies
    1. kat kb :) selangor tu, tempat zam membesar :)

      Delete