e

Wednesday, January 15, 2014

11 Rakan Blogger Terpilih Dimasukkan Dalam Bloglist Baru Zamani Abe



Assalamualaikum dan selamat tengahari pembaca semua. Hari ini, Zam nak umumkan 11 Rakan Blogger yang terpilih untuk dimasukkan ke dalam bloglist baru Zam~ BLOGLIST KHAS RAKAN BLOGGER di sisi kanan blog ini. 

Tentu ada yang tertanya bagaimana pemilihan 11 Rakan Blogger ini dibuat. Sebenarnya Zam dah lama berniat nak wujudkan bloglist khas untuk para blogger yang meninggalkan komen di satu entri Zam yang ditulis pada awal Januari baru baru ini. Entri apakah, akan Zam ceritakan nanti. 

Ia sebenarnya penghargaan dari Zam buat rakan blogger yang berkunjung ke mari dan sudi meninggalkan komen di blog Zam. Cuma pemilihan dilakukan bukanlah kerana mereka pengomen tegar, tetapi di atas kesudian mereka dalam percubaan menjawab satu 'soalan' dari Zam.

Berikut adalah 11 Rakan Blogger yang Zam maksudkan:
  1. NORMIE NIEZA ~ http://norminieza.blogspot.com/
  2. ANN ISHAK ~ http://thefeminise.blogspot.com/
  3. JULIA JAMALUDIN ~ http://juliajamaludin.blogspot.com/
  4. SALLY SAMSAIMAN ~ http://sallysamsaiman.blogspot.com/
  5. EZA RIDZWAN ~ http://thequeenoffadli.blogspot.com/
  6. NABEEL FIKREE ~ http://www.nabeelstories.com/
  7. YANG AYESHA ~ http://purplestarz89.blogspot.com/
  8. KAK AZIELA ~ http://therainbowjourney.blogspot.com/
  9. WAFI REMLI ~ http://wafiremli.blogspot.com/
  10. AINIM SUJU ~ http://ainimrashihah.blogspot.com/
  11. KAK SUKMA HARUN ~ http://ceritamayapersada.blogspot.com/

Insya Allah, selepas ini Zam akan lakukan perkara yang sama untuk beberapa entri yang Zam rasa nak letakkan satu kejutan buat rakan blogger yang meninggalkan komen di entri tersebut. Cuma buat permulaan ini, penghargaan diberikan dalam bentuk bloglist. Akhir kata, terima kasih kerana menyokong blog Zam selama ini ya ~ Anda memang terbaik ;)

PS: Zam mohon maaf kepada Sentable HK yang meninggalkan komen tetapi tak ada dalam senarai kerana beliau tidak mempunyai blog. Apapun, terima kasih untuk jawapan yang diberikan kepada soalan Zam itu ya :))

Entri Zam sebelum ini: Amalan Sebelum Tidur

39 comments:

  1. eh!eh!!..akak terpilih yeee...mekaseh cikgu zam..mekaseh...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kak.. & terima kasih sebab sudi jawab satu solan zam dlm satu entri ni.. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. insya Allah dalam peluang yg akan dtg ye syira :) mn tahu rezeki syira lps ni pula ;) btw thanks sb sokong blog Zam :))

      Delete
  3. Replies
    1. ur welcome normi :)) thanks sb slu singgah sini jg

      Delete
  4. Wah, tahniah pada mereka semua ^^

    ReplyDelete
  5. eh aku pun nak jadi pengomen tegar juga la..

    ReplyDelete
  6. ala nak join gak tapi tak apa la x ada rezeki kot bila bila zam nak buat segmen baru bagitahu okay nak join gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah Norasyimah :)) cuma yg ini, zam ambil dr klgn blogger yg tglkn komen d satu entri zam :))

      Delete
  7. Replies
    1. Zam hrp dptsumbangkn back links kpd mereka

      Delete
  8. terima kasih abe zamani..tak sangka saya terpilih masuk bloglist..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ur welcome Ayesha :)) thanks sb sudi jwb satu soalan dlm entri zam bru2 ni

      Delete
  9. Replies
    1. Ur welcome kak :)) thanks sb rajin singgah blog zam setiap hri

      Delete
  10. tahniah diucapkan kepada mereka yang terpilih dan tersenarai...

    ReplyDelete
  11. Allah....akak terpilih juga yer Zam. Terima kasih banyak2. Wondering...entry yang mana agaknya tu yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ur welcome kak.. hehe.. terima kasih sb tinggalkan komen kt entri tu.. ada ms akak cube skodeng blik entri mn ye ;)

      Delete
  12. nape sy xde tersenarai =(

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak.. sorry kak.. insya Allah klu ada rezeki, dlm peluang yg akan dtg ye.. :))

      Delete
  13. Oh..terharunya tengok blog saya pun terpilih. Thank you so much Zam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome Ainin :) thanks sb sudi singgah n komen kat salah satu entri zam bru2 ni ;)

      Delete
  14. assalamualaikum zamani...tahniah2 buat mereka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam kak Mas Zul :) thanks 4 ur support :))

      Delete
  15. Tahniah kpd semua yg teraenarai...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, chosen. Thanks, bro! ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome :)) thanks sb sudi tinggalkan jawapan dlm entri Zam sblm ni ;)

      Delete
  17. wah tahniah kepada yg terpilih!^^

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum...zam,

    wah.. tahniah kepada yg tersenarai...

    mselim3

    ReplyDelete