e

Sunday, January 5, 2014

Ranking Alexa Di Bawah 500 Untuk Januari 2014




Assalamualaikum & selamat malam blogger semua. Alhamdulillah, satu peningkatan yang baik dicapai oleh blog Zamani 84 apabila kembali tersenarai di ranking bawah 500 (Malaysia) pada hari ini- 5 Januari 2014. Sebelum ini kedudukan ranking Alexa Zam selalu turun naik seperti pasaran saham, dan kedudukan terbaik Zam sebelum ini adalah seperti yang ditulis dalam entri INI

Buat rakan-rakan blogger yang ingin menyemak ranking Alexa blog anda, boleh melakukannya di SINI. Terima kasih untuk kunjungan anda, dan diharapkan semoga anda sentiasa memberikan sokongan kepada blog Zam ini, ya ;) 

24 comments:

  1. Replies
    1. zam segan kalau ada yg kata hebat.. biasa2 je ni sb zam rasa, semua org leh buat juga.. appn thanks ya :)

      Delete
  2. Replies
    1. trimass sally.. sb kan jasa pembaca juga ni :))

      Delete
  3. tahniah bro... Yaya ni tak reti la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yaya.. takpe, yaya pun leh buat juga ;) blogger lain pun boleh

      Delete
  4. Assalammualaikum...zam,

    Terbaiklah ...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam Mselim.. thanks tau.. sokongan rakan blogger juga yg menyumbangkan rank ni :)

      Delete
  5. Replies
    1. thanks solehah :)) jasa baik pengunjung mcm solehah gak ni ;)

      Delete
  6. Tahniah zam..the next step nak maintainkan..agak susah bagi kita coz asyik up & down!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis.. itulah, maintain & tingkatkan... up n down tu normal lah kan, cabaran

      Delete
  7. Replies
    1. thanks maria :)) thanks jug asb tglkan komen ;)

      Delete
  8. Replies
    1. thanks bella ;) & thanks sb slu singgah n komen ;))

      Delete
  9. Replies
    1. thanks Normi :)) thanks gak sb jadi pengunjung setia setiap entri zam :))

      Delete