e

Sunday, February 2, 2014

Riadah Pagi Di Desa Water Park

Assalamualaikum dan selamat tengah hari semua. Hari ni, Zam dengan saudara mara dari Shah Alam dan Kelantan berkumpul di Desa Water Park, habiskan masa di sini sebelun sambung dengan aktiviti lain pula.. Klu jadi, nak buat projek memasak nasi arab pula nanti

16 comments:

  1. wah bestnya..dah lama angah tk pegi tempat2 macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada rezeki dan pluang, leh lah angah berseronok2 pula ;D

      Delete
  2. wah, ramai orang.
    crowded sangat.
    tapi bab makan nasi arab sedap.
    tapi sepinggan je dah kenyang..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. tp nasib baik boleh main dgn puas.. haa.. yg nasi arab tu, mmg best!

      Delete
  3. Desa Water Park menjadi landmark kalau nak ke lebuhraya persekutuan time nak hantar anak ke UIA PJ.....

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. mmg seronok! berjam2 main smpi teruk kena sunburn!

      Delete
  5. bestnya tak pernah pergi sini lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah, ada peluang akn smpailh nt :))

      Delete