e

Thursday, February 6, 2014

Gambar Seperti Ini Pun Boleh Jadi Menyeramkan Di Malam Hari



ps:1st time tengok gambar ni dulu tengah malam, memang sentap jap.. ingatkan apelah.. rupanya cik cing!

30 comments:

  1. hahaha. ye la.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. malam2 tengok, boleh tersentap dibuatnya

      Delete
  3. Bkn malam je, awal pagi pkl 6 cmni pun ada seram sikit.. Tak berani nak click tadi, baca dari reading list dulu, lepas tgk 'kucing' baru click and comment.. Hahaha. Selamat mengajar, Zam. Vee pun nak turun sekolahh dah :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. nasib baik berwaspada kan :)) ok selamat mengajar juga :))

      Delete
  4. eeeeeuuu...hengatkan nenek kebayan tadi...hahahaha..

    ReplyDelete
  5. erkkkk..tokojut den!

    (zam, kalau nak sewa busana pengantin LP yg zam nak dari sue pun boleh. mmg sue ada buat pakej andaman pengantin. kalau zam berminat, boleh whatsapp sue k..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa insya Allah :)) thanks ek 4 the info

      Delete
  6. tgk di pagi hari pun den terkujat..huhu

    ReplyDelete
  7. Aihh..scary klu tgk dr jauh..tpi dri dekat bwu nmpk kucing rupanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp serius, muka kucing tu dipakaikan mcm tu mmg menyeramkan

      Delete
  8. haha..macam mayat terbakar pon ada gak..:)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. haa... kalau tak, sentap mcm zam jugak!

      Delete
  10. Tgk sepintas lalu...serius seram....tapi tengok kali ke-2 rasa nak sembelih je buat sup...o....nak takutkan orang ye!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rs nk buat sup tu tk thn.. salahkan tuan dia.. hehehe

      Delete
  11. Replies
    1. maunya tak.. sentap masa zam tgk mula2 dlu

      Delete