e

Thursday, February 6, 2014

Meja Guru Makeover

Assalamualaikum dan selamat petang semua. Waktu ni, Zam masih di sekolah mengajar kelas tambahan. Sambil sambil tu, Zam nak kongsikan entri tentang rancangan Zam dalam membuat penampilan baru pada meja guru Zam sekarang ni. Yang ditunjukkan dalam gambar ni, gambar sebelum di makeover. Dah siap nanti, Zam kongsikan di sini.

24 comments:

  1. Semoga bertambah ceria dan kemas ya.

    ReplyDelete
  2. tu dia meja cikgu...cekgu x tgk lagi meje seketeri nie lagu mana..klu tgk, mau pitam kot!..hahahaha...

    ReplyDelete
  3. nmpk la meja mmg kena makeover...hehe

    ReplyDelete
  4. busy bebenor tu
    hapuslah ketas2 sume2 tu
    dh byk xpakai tu ..tau sgt ..hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu ae? haha banyak kertas jawapan murid zam tu

      Delete
  5. wahhhh..workstation pun ada make-over kan. kerlassss gitu! good luck zam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis! hehe nak cuba kemaskan sikit2 je

      Delete
  6. wow.. Ceriakanlah meja mu.. Hihhi..

    ReplyDelete
  7. Salam Zam....kena praktikkan 5S ni dik...x sabar nak tengok gambar lepas makeover.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah sis.. hehe.. zam nak ubah sikit2 je sbnrnya.. asalkan kemas

      Delete
  8. Replies
    1. hehe.. sempit je ek.. bnyk sgt brg atas meja

      Delete
  9. wahh makin kemas ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. harapannya mcm tu lah :)) insya Allah Zam akan ke sana

      Delete
  10. saya nampak kotak amazon..hahaha

    ReplyDelete