e

Thursday, February 6, 2014

Pelik.. Kenapa Kanak-Kanak Ni Menangis?

Assalamualaikum & selamat malam semua. Zam baru terjumpa beberapa gambar menarik di internet sebentar tadi, menunjukkan beberapa orang kanak-kanak menangis kerana beberapa sebab yang lucu dan pelik untuk difikirkan oleh orang dewasa. Di bawah ini, Zam sertakan 2 keping gambar yang menunjukkan situasi yang Zam maksudkan.

Pada hemat anda, apakah sebab yang membuatkan 2 kanak-kanak lelaki dalam kedua dua gambar tersebut menangis ya? Zam akan kongsikan jawapan sebenarnya kepada anda esok ya ;) Selamat mencuba~

Situasi Pertama:


Situasi Kedua:


18 comments:

  1. cute je..ni mesti kes takut ni..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. hampir2 mengena dah jawapan tu ;)

      Delete
  2. yang atas tu mungkin dia takut nak lalu depan kambing tu
    yang bawah tu mungkin sebab dia nak turun jalan sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa... yg takut tu, mgkin betul ;) nt kita tgk jawapannya k

      Delete
  3. situasi pertama, takut kambing... situasi kedua, tak suka kena duduk sebelah adik perempuan dia... betul? ;3

    ReplyDelete
  4. tetap comel walaupon melalak camtu..hehehehe....yg atas skali tuh maybe jari jemari si comel tuh kena geget dgn kambing...& yg bwh tu maybe ibu & ayah dia main² dgn dia...hik!hik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada iras2 jawapan tepat tu.. ha tunggu ye keputusannya nt ;)

      Delete
  5. Gambar pertama tu takut manning. Yang kedua tu adik dia ambil puting dia kut.. Hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa yang takut tu mmg hampir dgn jawapan sebenar.. nantikan jawapan penuhnya ya nt ;)

      Delete
  6. yg 1st, takut dgn kambing.
    yg 2nd, terpaksa duduk dlm troli dan berkongsi duduk dgn adik

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh eh..... macam tahu2 je ni! ntikn jawapn penuhnya nt ya ;D

      Delete
  7. ni jawapan zara ek, budak kat pict ptama tu nangis sb nak naik kmbing tu kot tp xkena bg..hahaha. then yg second tu dia ngs sb dia xnak naik troli tuu.. gayattt.. haha.

    zara tau jwapan zara agak mrepek.. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak merepek la.. logik gak tu... haa.. nantikan jawapannya dlm entri yg akan dtg ye ;D

      Delete
  8. hermm yg 1st tu maybe kambing tu amek mknn @ brg dr tgn die kot.
    yg 2nd tu maybe berebut brg dgn adik gerl die tu pastu yg die nanges kot.



    *hermm ape ek sbb yg lucu sbnrnye yg smpai dorang tu nanges gitu? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, lagi satu jawapan yg hampir tepat dgn jawapan sebenar.. nantikan jwpnnya dlm entri zam yg berikutnya k ;)

      Delete
  9. Nurul rasa dua kanak-kanak lelaki tu tak nak kena amik gambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nantikan jawapan sbnr dlm entri zam yg sterusnya ya ;D

      Delete