e

Tuesday, February 4, 2014

Selamat Kembali Bekerja!

Assalamualaikum & selamat pagi semua. Alhamdulillah, kita masih diberikan kesempatan dalam menikmati lagi kehidupan di hari yang baru ini. Jadi, apa cerita rakan rakan pembaca hari ini? Ada yang masih bercuti sempena Chinese New Year, atau ada yang sudah masuk ke pejabat sejak semalam lagi? Apapun diucapkan selamat kembali bekerja ya.. Semoga urusan anda dipermudahkan dan berjalan lancar ;)



Zam akan mula bekerja esok, jadi kesempatan yang ada ni Zam gunakan untuk berehat di Serdang dan buat aktiviti santai. Sekarang ni, sedang membalas kunjungan rakan blogger sambil membalas komen-komen di entri sebelum ini. Terima kasih ya kepada anda yang sentiasa melawat Zam di sini walaupun Zam dilanda kesibukan beraktiviti bersama keluarga di musim cuti ini ;D

14 comments:

  1. selamat mula bekerja zam..tb pon bru masok nari..rase mls lak nk g keje ;p sbb da sedap bercuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks TB.. zam pn kna cari mood juga ni

      Delete
  2. selamat bekerja zam

    azie baru start keje harini...tapi masih mood cuti hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks azie.. zam pn esok msuk kje, msti tringt cuti lg

      Delete
  3. Selamat bekerja juga. Bosannya hari pertama kerja lepas cuti 4 hari. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... haha.... kna amik mood dlu.. bg ceria2 skit utk bkja smula

      Delete
  4. wahhh...esok baru keje ke..bes laaa...akak dah start keje rini...rasa cam mls je nak masok opis...seb bek laa anak dah start sek..klu sek masih bcoti, memg bcoti gak laa...hehehe...

    ReplyDelete
  5. Oooo.... dia ikut anak dia.... manyak cantik hehe zam plak perasan jd bos

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Zam,

    Blog lama saya ada problem tapi masih ada. cuma saya wujudkan blog baru sebab blog lama ada masalah selepas kena virus dulu.

    Saya masih di USM, kira cuti la sekarang. Cuti Belajar. Hehehe.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo macam tu ae.. ok zam dah terjah ke sana :) thanks sb maklumkan

      Delete
  7. first day keje yang membosankan....no mood....

    ReplyDelete