e

Thursday, March 20, 2014

Ruang Kecil Bilik Digunakan Sebaiknya


Assaamualaikum dan selamat pagi semua.

Menjadi impian setiap dari kita untuk memiliki rumah yang selesa mengikut kemampuan masing-masing kan. Rata-rata mungkin menginginkan rumah yang besar, namun rumah dengan ruang yang kecil juga mampu memberikan keselesaan dan kepuasan kepada pemiliknya jika di dekorasi dengan baik. 

Mungkin gambar-gambar yang Zam kongsikan disini mampu menterjemahkan apa yang Zam sampaikan. Walaupun ruangnya terhad kecil, namun bila dimasukkan perabot yang simple, sederhana, mengikut kapasiti ruang yang ada, kemudian dikenakan sentuhan moden ataupun kotemporari, ia menjadi ruang idaman penghuni, biarpun hanyalah sebuah bilik sewa.. :)




24 comments:

  1. bagus bila ada ideas macam ni, boleh dilakukan penjimatan ruang giteww...

    ReplyDelete
  2. comel gilew!
    tp ktil tu tgi sgt
    gayat nk tido
    huhu

    ReplyDelete
  3. Walaupun kecik, tapi comel gilerrr....
    Nice~

    ReplyDelete
  4. Macam nak recommend kat kembar saya je

    ReplyDelete
  5. wah mmg praktikal sungguh lah & kemas je

    ReplyDelete
  6. tak lama lagi jadi macam nilah. bile tanah nak buat rumah jadi limit

    ReplyDelete
  7. suka rumah yang bersaiz kecil tapi selesa, senang nak kemas dan cuci, jimat masa dan tenaga ;3

    ReplyDelete