e

Sunday, March 2, 2014

Terasa Diriku Begitu Manis

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Membaca tajuk ni, mungkin akan mengundang rasa meluat para pembaca..  Maaflah ek.. Sebenarnya bukan sebab muka Zam yang tampak manis, tapi baru baru ni masa Zam ke Parkson memilih baju kemeja kerja dan mencuba di fitting room, tiba tiba warna baju tu buatkan Zam nampak manis macam gula gula jek..

Warna yang Zam pilih untuk dicuba, dua warna ni.. Pink cair dengan purple lembut berbelang.. Zam memang jarang pakai baju warna ni sebelum ni, dan serius macam warna gula gula jek.. hehe

18 comments:

  1. abang zam pun senyumannya manis

    ReplyDelete
  2. hahaha.. kelihatan manis yer.. warna tu memang sweet pun..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. jarang beli yg kaler lembut mcm ni :)

      Delete
  4. dalam hati ada tanama rupanya. hehe

    ReplyDelete
  5. haha..senyum baca entry nie..:)

    ReplyDelete
  6. Hehe baca tajuk tu mcm best ja .... igt nk tunang kan org nk tunang drh manis

    ReplyDelete
  7. kalau warna yang di pakai tu kena dengan orangnye nampak manis la..=)

    ReplyDelete
  8. jangan pakai warna jambu nanti kena goda...hihihi

    ReplyDelete
  9. tie pulak pilih warna apa? putih atau coklat gelap? nanti jadi mcm strawberry n blueberry chocolate ;p

    ReplyDelete