e

Wednesday, March 19, 2014

WW: Buah Oren Berbentuk Pentagon


20 comments:

  1. kreatif betul diorang nie,ingat nanti nak buat buah durian macam tu jugak la...hehehe

    ReplyDelete
  2. waa...macam tu pun boleh yea...hihiii...cantik kot kalau oren bentuk tu....

    ReplyDelete
  3. Ya allah amazing nya! Kreatip betoi

    ReplyDelete
  4. Haha... Rajin sungguh... Sy pun pnh tgk org buat kt limau nipis.. Penyek bg nipis sbb nma limau nipis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakaka now that is legally funny XD

      Delete
  5. segmen : sihat bersama SHAKLEE dilanjutkan sehingga 30 mac 2014. jom MENANG ALFALFA ....

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee-tempoh.html

    ReplyDelete
  6. lepas ni buat bentuk love pulak..
    bru sweet..hehee

    ReplyDelete
  7. Lepas ni kena buat bentuk love plwl :')

    ReplyDelete
  8. alang2 dah makan oren... meh zamani... akak buat segmen :) sila lah join kalau ada masa :))

    http://ngobrolwae.blogspot.com/2014/03/29th-march-2014-outdoor-zumba-fitness.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. siap buat bekas lagi? fuhh kreatif depa ni ~~~

    ReplyDelete
  10. owh pakai acuan ke... lepas ni wat bentuk love pulak..! ^~^

    ReplyDelete
  11. Hehe.. Lepas ni kalau ada tanam pokok buah2an boleh try kaedah ni.. Buat bentuk2.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog

    ReplyDelete
  12. sblm ni tembikai petak..skrg limau pentagon pulak..hehe

    ReplyDelete
  13. Nice..teringat pulak kat tradisi dulu kala org China yg ikat kaki tu..dorang panggil Foot Binding ...eerk..ngeri..x psl2 jadi cacat..hehe

    ReplyDelete
  14. pernah tengok tembikai bentuk kotak, senang nak susun rapi semasa transportation, takde nak bergolek ;3

    ReplyDelete