e

Monday, April 14, 2014

Segmen Dari Adek Deno


Assalamualaikum & selamat malam semua. Dah lama Zam tak sertai segmen memandangkan kekangan masa sebelum ni. Tapi kalau ada masa terluang, memang akan join & support tanda sokongan. Terbaru, ada segmen blogwalking dari Adek Deno. Pada blogger semua, jom join & meriahkan lagi segmen ni k. Hit pada banner comel di atas untuk ke blog penganjur :))

PS: Suka tengok blog adek Deno ni. Sempoi je banner blog & keseluruhannya :)

30 comments:

  1. saya pun dah lama tak join segmen/ga nih. Rindu dengan blog sangat2

    ReplyDelete
  2. say datang singgah...dah join juga

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yg sama..folow awak ;)

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  5. salam mesra,

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    ReplyDelete
  7. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  8. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
  9. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  11. Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. Saya dari segmen yg sama. Mari balas balik kunjungan saya dan followback :D http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  13. Salam Perkenalan!

    Jemput singgah..

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  14. Assalam, datang dari segmen yang sama :)
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  15. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur... :)

    ReplyDelete
  16. Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... =) Jemput singgah ke blog Bicara Nasuha dan sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  19. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  20. Qila dari segmen kak deno jugak ni!!!

    Hehehheeh jom blogwalking jom hihihi

    ReplyDelete
  21. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum
    Datang singgah sini
    milikallahsepenuhnya.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

    ReplyDelete