e

Saturday, April 12, 2014

Senarai 9 Blogger Yang Terpilih Bagi Merebut 1 Hadiah Power Bank Dari Zam!

Assalamualaikum & selamat petang semua ('',). Seperti yang Zam janjikan di dalam ruangan komen entri blog para peserta, minggu ini Zam akan dedahkan 9 peserta yang bakal merebut 1 Power Bank dari Zam. 

Cara Pemilihan

Di sepanjang penganjuran Segmen Mini Powerbank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe,  Zam telah menerima sebanyak 166 penyertaan. Kesemua peserta telah Zam bahagikan dalam 9 kumpulan mengikut angka giliran penyertaan mereka, dalam gandaan 20 (kecuali 6 peserta terakhir dalam kumpulan 9).

Dari setiap kumpulan tersebut, Zam telah memilih 1 peserta, menjadikan 9 peserta kesemuanya yang berpeluang merebut 1 hadiah yang ditawarkan. Pemilihan dibuat dengan Random.Org.

Berikut adalah 9 peserta yang berjaya ke pemilihan terakhir nanti. Untuk mengetahui siapakah mereka, anda boleh melihat senarainya di SINI.

Kepada rakan blogger Zam yang tidak terpilih, jangan bersedih ya.. Mungkin rezeki anda ada di masa akan datang pula. Dan Zam akan meneruskan segmen ini di masa-masa akan datang, insya Allah :)

Kumpulan 1
Angka giliran: 1 - 20
Peserta Terpilih: 17

 Kumpulan 2
Angka giliran: 21 - 40
Peserta Terpilih: 35

Kumpulan 3
Angka giliran: 41 - 60
Peserta Terpilih: 53

Kumpulan 4
Angka giliran: 61 - 80
Peserta Terpilih: 76

Kumpulan 5
Angka giliran: 81 - 100
Peserta Terpilih: 85

 Kumpulan 6
Angka giliran: 101 - 120
Peserta Terpilih: 114

Kumpulan 7
Angka giliran: 121 - 140
Peserta Terpilih: 136

Kumpulan 8
Angka giliran: 141 - 160
Peserta Terpilih: 153

Kumpulan 9
Angka giliran: 161 - 166
Peserta Terpilih: 165

54 comments:

  1. Replies
    1. insya Allah ada rezeki Karimah di masa akan dtg k :))

      Delete
  2. Replies
    1. thanks untuk sokongan ke atas rkn blogger ni

      Delete
  3. No. 14 <--- memang tak tersenarai hiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah, ada rezeki di masa akan dtg k :)

      Delete
  4. aduiii... 54 tak naik.... hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde rezeki kli ni, tp mn tahu next time ada :))

      Delete
  5. tahniahhh semuaaaaaaaaaaaaaa! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks 4 ur support to the other blogger ;)

      Delete
  6. takde luck. hm.. tahniah pada yang berjaya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. next time, mana tahu ada tuah tu :))

      Delete
  7. lg sikit je nak kena...papepun tahniah pada yg berjaya...

    ReplyDelete
  8. tahniah pemenang..erkkk!! sikit je lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit lagi je ek .. takpe, mn tahu next time ade rezeki

      Delete
  9. Replies
    1. next time, cuba lagi mn tahu ade rezeki utk sis :))

      Delete
  10. hahahaa... dah agak dah... :D
    congrats to the chosen ones...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah agak? alaa.. takpe next time join lg eh ;)

      Delete
  11. Tahniah kpd yg terpilih ...
    Siapakah daripada 9 blogger ini yg bakal memenangi POWER BANK dr Zam ya !!!
    Kita TUNGGUUUUU ...

    ReplyDelete
  12. Tahniah kpd yg terpilih ...
    siapa ya yang terpilih dari 8 blogger...???

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada blogger yang terpilih .. Saya x terpilih .. sedih

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh rilex sis.. mn tahu rezeki sis dlm segmen yg lain pula, kan ;)

      Delete
  14. tahniah semua kalau sapa xnak bg ker ana yer hihiiii...

    ReplyDelete
  15. Sipi je lagi nak kena. Tak pe... Katanya nak buat lagi segmen ni. Insha Allah rezeki next giveaway pulak,,, :) tahniah utk yang terkena.

    ReplyDelete
  16. tahniah siapa yang bertuah tu...

    ReplyDelete