e

Thursday, May 1, 2014

Cantik Juga Tudung Begini


Assalamualaikum dan selamat malam.

Semasa mencari gambar di Google untuk kata kunci 'pakaian kasual' tadi, Zam terjumpa gambar diatas dari sebuah blog. Sekali imbas tengok, terus rasa tertarik. Sebab pertama- tudungnya labuh, dan kedua- tudung ni nampak ringkas sangat, dan cara pemakaiannya cantik. Aksesori pun tak melebih-lebih.

Zam sukakan kesederhanaan sebenarnya. Sesuatu yang simple.. Ada sesiapa suka style macam ni?

16 comments:

  1. ahaa yisss, sometimes i wear my shawl like this~ percaya tak? ;3

    ReplyDelete
  2. Cantikk .. bergaya jer walaupon simple ...
    Zamni berkenan kat tudung or kat model tudung tu hehhehe..

    ReplyDelete
  3. Vee mmg suka style tudung mcm ni, sbb dulu Shila Amzah ada guna tudung mcm ni jugak; kebetulan masa tu minat SA. Hihi..

    ReplyDelete
  4. iqha choose bawal jugak sbb senang pakai,,haha :D

    ReplyDelete
  5. salam. cantik..tapi belum penah try lagi style cmni :)

    ReplyDelete
  6. klu dh modelnya cantik,pakai apa pun cantik.hehe..paling penting tutup aurat ye tak

    ReplyDelete