e

Friday, May 23, 2014

Kisah Sedih Di Sebalik Lagu Arjuna Beta

Assalamualaikum & selamat malam semua.

Baru-baru ni, Zam kongsikan tentang lagu Arjuna Beta di blog Zam, dan dalam entri yang sama Zam ada beritahu lagu tersebut mempunyai kisahnya yang tersendiri. Pada yang ingin mengetahui kisahnya, bolehlah ke PAUTAN INI

Nama Arjuna yang dinyanyikan dalam lagu tersebut sebenarnya adalah merujuk kepada anak penyanyi tersebut a.k.a Fynn Jamal, Bakti Arjuna yang mengalami masalah jantung berlubang.


Untuk ikuti kisahnya, klik pada gambar di atas ya.. Kredit kepada blog INTAIB

7 comments:

  1. tidurlah arjuna beta,
    mimpikan yang indah saja,

    aduhai, sedih kalau sy dengar lagu ni.. mesti teringat kat anak...

    ReplyDelete
  2. Sedihnyerr ... Tersentuh hati sebagai seorang ibu ...

    ReplyDelete
  3. sedih cerita budak juna ni.
    tapi yg lagi sedih pernah ternampak kat insta fynn ni ade gambar husband die merokok sebelah juna T.T

    ReplyDelete
  4. sedih tengok budak2 kecik lagi dah sakit...

    ReplyDelete
  5. patutlah lagu tu mcm sedih semcm jer arrangement dia..rupanya ank dia sakit..

    ReplyDelete
  6. semoga allah memberi razeki kepadanya.....keluarga fynn jamal....Amin

    ReplyDelete