e

Sunday, May 11, 2014

Seharian Tak Dapat Bekarya

Assalamualaikum & selamat petang semua.

Sepatutnya, Zam dah sediakan beberapa entri di blog ni sejak pagi tadi.

Walaupun sibuk di OUM, tapi Zam sempat menulis entri dengan aplikasi blogger di handset.

Tapi entah mengapa, entri tu gagal dipublish walaupun di refresh berkali-kali..

Masalah line agaknya..

Balik rumah, cek blog dengan komputer, draft entri tu masih ada, tapi isi kandungannya dah hilang..

Eh.. Tadi ada.. Hmm...

Kadang-kadang, perkara macam ni yang buat hilang mood nak berblog.

6 comments:

  1. guna aplikasi apa ek? kalau jadi blogger ni..camni la..sehari tak dapat hapdet uihhh...xleh kan..hehe....saya pon camtu dulu..tapi sekarang? walaupon tak update tapi suka baca blog orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aplikasi blogger yang biasa.. tapi slu ade mslh la..

      oo.. sb sibuk ae?

      Delete
  2. iqha pernah try guna jugak aplikasi blogger dekat hp,,tapi tak boleh guna,,last2 kalau blogging hp iqha just guna dari google je,,senang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada aplikasi yg tak mesra blogger kan

      Delete
  3. payah jugak ye.. ada la tu tak kena kat memana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah nak hapdate blog klu slu mcm ni

      Delete