e

Friday, July 18, 2014

Tak Sabar Nak Berbuka Dengan Air Ni!


Assalamualaikum & selamat petang semua.

Berkenaan tajuk entri ni, apa yang istimewa sangat dengan air ni sampai Zam tak sabar nak berbuka dengannya? Haa.. Biasalah.. Time puasa, semua pun nampak sedap dan menyelerakan, kan? Zam tak pernah cuba lagi air jenama ni, tapi sebab ice lemon tea kan, jadi boleh bayangkan rasanya... Hehe

Air ni, kawan Zam yang belikan semalam sebelum berbuka.. Tapi terlupa nak minum sebab banyak air lain yang dihidang.. Jadi petang tadi, Zam masukkan air ni dalam freezer, jadi sekarang ia dah separuh membeku macam ice blended.. Yummy ;)

4 comments:

  1. alamak,sedapnya nasib baik dah berbuka

    ReplyDelete
  2. mmg heaven la bukak dgn ice lemon tea. :) http://hajarshafeera.blogspot.com/

    ReplyDelete