e

Wednesday, July 9, 2014

WW: Kadang-Kadang Kita Tak Kenal Dengan Siapa Kita Berkawan Di FB


PS: Nak Mini Powerbank Percuma Dari Zam? Jom Join SEGMEN INI!

10 comments:

  1. Betul..sebab tu..kalau ada friend request, selidik betul2 dulu dia siapa. Kalau kenal, baru approve..kalau x kenal, biarkan je macam tu. Bukan sombong, tapi..kalau sekadar friend je..tak tegur pun..baik jangan sent friend request.. :)

    ReplyDelete
  2. betul tu..tengok mutual dulu.kekadang pun tak kenal jugak..huhu

    ReplyDelete
  3. Betul tu. Kita ni kekadang tak kenal pun ngan orang tu dalam fb. Main approve je. Ana dulu pun camtu. Cuma skrg ni lebih berhati2.

    ReplyDelete
  4. skrng ni mmg dah x approve kalau sesiapa add, biar kite yg add org, mcm tu lg bgus.. at least tau sape yg kite add kan..

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak :)

    ReplyDelete
  5. betul tu..tambah2 kalau warnegara asing...mmg akk x layan langsung

    ReplyDelete
  6. hahaha.. husna slalu trima pon kalau mutual fren lebih dr 5..nego habis dah tu..:p

    ReplyDelete