e

Monday, August 18, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 Ogos 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

30 comments:

  1. selamat bersegmen zam, akak datang dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen^^,: http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. abe zamani.. copy coding mne? nik xfaham lah.huhu. backlink ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik cuba tengok link ni: http://www.mialiana.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

      ikut syarat2 yang disertakan :) coding tu, ambil dekat link yg zam bg.. copy & paste je

      Delete
  4. Assalamualaikum,.. singgah dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. blogwalking dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. salam ziarah :)
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama ;D http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Hai, Nad datang dari segmen yang sama :) Mari ke blog Nad ^^
    Entry arini Selca VS Selfie :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum zamani....mama singgah sini dr blog mialiana...:)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum... CHACK! haaa KM datang sini, singgah dari segmen yang sama.
    Segmen 12 Jam Bloglist 10 Mialiana.com

    ReplyDelete
  11. ola abe yg ensem.. deno baru berkesempatan datang bw sini.. ni pun free malam ni, esok baru sambung keje... heeee^^

    ReplyDelete
  12. salam..singgh dr sgmne yg sma
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yg sama.. good luck! ;)

    http://ctfand.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialiana-com.html

    ReplyDelete
  14. Blogwalking dari segmen yang sama . Salam Ukhwah Fillah . Marilah datang blog wani (:

    Segmen 12Jam Bloglist #10 Mialiana.com .

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...

    mselim3 datang daripada segmen yang sama...

    http://mselim3.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. jenjalan dr segmen yg sama..jemput singgah ya

    http://eryati.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. jenjalan dr segmen yg sama..jemput singgah ya

    http://eryati.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal, sy dari segmen yg sama, done follow! jemput ke blog sy

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#gpluscomments

    ReplyDelete
  19. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. singgah dari segmen yg sama!! >.<

    ReplyDelete
  21. Assalammualaikum ,Lynn singgah dr segmen yg sama , gud luck :D

    http://alynnazfiz.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#comments

    ReplyDelete
  22. Blogwalking here. Dari segmen yang sama. Done follow too. Good luck ya!

    http://zahidahnur.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  23. Datang blogwalking

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Jemput join GA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    ReplyDelete
  24. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Semoga Berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  25. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  26. salam... terima kasih sudi join segmen ini. senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    keputusan akan diumumkan pada 31 Ogos 2014. good luck ya..

    ReplyDelete
  27. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #10 by mialiana.. , salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete