e

Sunday, August 17, 2014

Tolong Jangan Gantung Jubah Anda Macam Ni


Assalamualaikum & selamat malam. Gambar yang Zam kongsikan ni, dah jadi viral di FB hari ni. Zam dapat gambar ni dari page PTS di FB melalui kiriman Tuan Zaim Zain.

Isk.. Kadang kadang memang boleh buat org terkejut sekali pandang. Kalau pakaian yang digantung tu setakat baju t shirt, memang tak kan nampak macam orang yang digantung. Ni jubah, dari atas sampai bawah memang nampak macam badan orang yang lengkap.. Tu siap hoodies ke ape tu kat bahagian kepala.. Memang nampak macam orang lah! Huhu

Entri Baru: Kalau Nak Tahu Inilah Trend Terkini Orang Ambil Gambar!

13 comments:

  1. hahahah... serius mcm orang lah, boleh terkejut jugak org yg nengoknya...

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... zam,

    kalau mselim3 terpandang pun boleh berderau darah... lagi2 kalau malam3.. lepas tu ada bau bunga cempaka pulak...

    mselim3

    ReplyDelete
  3. gambar ni haritu, ada jugak orang pos kat group fb UIA .. haha

    ReplyDelete
  4. Kreatif betul org yang sidai pakai mop ni. Hadoi..haha..camni pun boleh! :D

    ReplyDelete
  5. terkezut nanti org nengok jubah tu

    ReplyDelete