e

Thursday, October 9, 2014

Ada Sesiapa Suka Tulis Entri Jiwang Di Malam Hari?

Assalamualaikum dan selamat malam.

Waktu malam ialah waktu berehat, dimana minda biasanya dalam keaadaan santai dan hati dalam keadaan yang tenang. Dan kerana ketenangan yang dikecapi di malam yang sunyi seperti ini, pasti ada yang berada dalam mood yang jiwang... Jadi persoalan Zam, ada tak dikalangan anda terutamnya blogger yang suka menulis entri jiwang di malam hari?

Sebenarnya Zam terasa macam tu malam ni.. Tiba tiba mood ni semacam je.. Apapun, tiba tiba Zam nak alihkan fokus penulisan Zam kepada pertanyaan kepada pembaca semua: Adakah anda suka tulis entri jiwang. terutamanya di malam hari?


10 comments:

  1. selalunya bila tengah2 malam baru datang mood b'jiwang tu.. huhuu

    ReplyDelete
  2. Kadang2 saya suka... Baru update entry jiwang tadi...hehee...

    ReplyDelete
  3. Tak de entry jiwang dalam blog akak..eh!ada kot..errr..tak ingat..:p

    ReplyDelete
  4. kadang-kadang klu mood jiwang tu datang, jiwang gak r...hehehehee..
    time tu lah idea nak tulis novel tu datang bertan tan!!!hehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete