e

Thursday, October 2, 2014

Tauhu Telur Jadi Satu Fenomena? Ye Ke?

Assalamualaikum dan selamat petang semua.

Benarkah Tauhu Telur jadi fenomena di FB? Zam tertanya sebab baru semalam Zam dapat tahu tentang menu dan resepinya. Kenapa Zam tak pernah dengar sebelum ni ya? Atau mungkin satu usaha untuk menjadikannya viral di FB.

Apapun, tengok pun Zam dah dapat bayangkan kesedapannya. Tak tahulah kenapa. Mungkin sebab Zam memang penggemar tauhu. Yang ni, mesti lain rasanya. Dengan potongan cili kecil tu, pasti pedas dan terangkat.. Yummy!

Nak kan resepinya dari Fiza Sezali? Boleh hit pada PAUTAN INI. Kredit kepada beliau :)


6 comments:

  1. Tahniah anda ada blog yg banyak info. Jemput blogwalking www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap..tapi banyak sanagt guna telur.anak2 pulak tak boleh makan telur ..

    ReplyDelete
  3. wah macam sedap..saya p0n penggemar tauhu dan cucur goreng...tapi tak dapat tengok resepinye..pc ofis tak boleh bukak fb...huhu

    ReplyDelete
  4. teringin nak mencuba..nampak sedap tu

    ReplyDelete
  5. sedap tauhu telur ni.kita dah try buat.hehe

    ReplyDelete