e

Wednesday, November 19, 2014

Gambar Kebetulan Yang Menarik!

Pernahkah anda menemui sistuasi dimana, gambar yang anda ambil mempunyai panorama kebetulan yang menarik. Seperti contoh, gambar-gambar di bawah ini. Gambar yang diambil mungkin tanpa sengaja~ selepas diambil baru tersedar ada sesuatu yang menarik atau situasi yang berlaku adalah kebetulan yang menarik lalu diambil gambar.









Zam juka pernah mengambil gambar kebetulan seperti ini. Nak tengok? Boleh hit di SINI

5 comments:

  1. last picture sangat unik kebetulannya tu. =D

    ReplyDelete
  2. hehehehe kucing tu mcm kucing saya lah!!!
    salam ziarah dan follow blog zamani sini... ;)

    ReplyDelete
  3. mwahahaha.. menarik.. tak pernah dapat gambar mcm ni lagi.. XD

    ReplyDelete