e

Saturday, March 9, 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

65 comments:

  1. wow! nk join jgk nie! all the best zam!! ^^

    ReplyDelete
  2. anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/03/1st-ga-by-mg.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Wana.. Bila berkesempatan, Zam akan kesana :))

      Delete
  3. selamat bersegmen...kakak pun join...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Thanks Mak Dara.. Mak Dara pun mesti join sekali ni :)

      Delete
  5. hihi...boleh tahan gak nie..nak cuba join gak ..hihi

    ReplyDelete
  6. wah laju je bro join segmen nihh ^_^

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan dari ciklaili.com.
    singgah dari segmen MiaLiana :)

    ReplyDelete
  9. As salam, dr segmen yg sama, jalan2 sini.
    already follow here :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen ya, Zamani.
    Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. Mira datang sini lawat rakan blogger :-)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  12. BW, selamat bersegmen & follow

    http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  13. DARI SEGMEN SAMA :)
    Dah follow sini~
    Jangan lupa follow saya balik k~

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen sama..
    jemput singgah..

    http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  16. As Salam..
    Blogwalking disini..
    follower ke 3603
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    Jemput singgah blog saya ye

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama .jemput singgah blog sy :)
    http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  18. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    done follow #3604

    ReplyDelete
  19. done here yop/yong
    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Along datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

    ReplyDelete
  21. lari222 singgah sini dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  22. jalan -jalan sini dari segmen yang sama
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  23. datang dari segmen yang sama,hehe ( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html)

    ReplyDelete
  24. haii :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  25. done follow sini :) TQ dtg blog....

    http://www.nurdzafirah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  26. Assalammualaikum

    cik akak datang sini balik....:)...nak jawab salam perkenalan adik akak tadi...bukan main lagi tinggalkan komen :)

    ReplyDelete
  27. Salam perkenalan,

    Kunjung mengunjung amalan mmulia...
    Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)

    ReplyDelete
  28. dari segmen sama :)

    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  29. Salam ziarah salam ukhwah :)

    Jom singgah di blog Kak Ummi sambil berpantun..

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama ^_^

    http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  31. jenguk dari segmen yg sama! :D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  32. balas kunjungan dari segmen yang sama.... ^_^

    ReplyDelete

  33. hi bw sini dr segmen sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  34. dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  35. datang singgah dan follow google+ kat sini...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  36. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  37. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  38. Dtg berbalas kunjungan..dah lama follow,
    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  39. mselim3 ziarah sini, dari segmen yang sama...

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    pls: visit zam kat sini...

    ReplyDelete
  40. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  42. shad datang sini dan follow, :)
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  43. salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  44. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..Selamat Bersegmen Zamani :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  45. Salam,

    Terjah sini dari segmen yg sama :D + follow
    http://ainanabilahmansor.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  46. Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,kemas je blog ni :)
    Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

    HAPPY BLOGGING :)

    ReplyDelete
  47. singgah dari segmen yg sama..
    salam perkenalan..:D

    ReplyDelete
  48. salam, balas kunjungan dari segmen yg sama :D
    Btw, alredy follow u :)

    ReplyDelete
  49. salam ziarah ;)
    PG datang dari segmen yang sama. datang dan follow kamu sama ;)

    http://puangojes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  50. Salam, huhu.. amboi, banyak betul komen kat sini

    ReplyDelete
  51. salam ziarah (^^,)

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  52. dari segmen yng sama.. Selmat berkenalan juga dengan tuan blog :)

    ReplyDelete
  53. dari segmen yg sama..slm pekenalan.

    ReplyDelete
  54. salam kenal..
    husna dr segmen kak mia juga..
    singgah sini nak balas kunjungan..=)

    ReplyDelete

  55. salam perkenalan...dh lame baru nk duk bw...
    done follow u back..^_^

    ReplyDelete