e

Saturday, September 8, 2012

ZYRA ROXX: FOLLOWER DATANG BERTUBI TUBI

SEGMEN TAMBAH FOLLOWER! JOM JOIN ;) 




Hari ini, Zam nak ajak blogger2 lain  join satu segmen dari ZYRA ROX ni.. Sangat berbaloi untuk korang yang berminat nak tambah kenalan dalam dunia blog ni. Untuk info, boleh klik banner diatas atau link INI. Jadi cepat2 lah terjah kerana tarikh tutup segmen ini adalah pada 10 September! Selamat Bersegmen Semua ;D

FOLLOWER BLOG: 2845

PS: Apapun, Zam nak komen ~ template Blog Zyra ni CUN GILER arh.. Ada doodle OPTIMUS PRIME~ Zam minat yang tuh!




ENTRI BEST & SEMPOI UNTUK DITERJAH!!





17 comments:

  1. fuiyooo..follower dtg bertubi-tubi..:D

    Selamat bersegmen..=)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. saya dari segmen yang sama..
    #2846
    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  3. whee thanks join! ^^
    #haii bila nk ada folower mcm zam T_T

    (suka OP sgt!)

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama !!! :)

    http://jajasutera.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan . nice blog, jom follow dan ber bw
    http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/zyararoxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..:)

    Dari segmen yg sama... sambil follow..baca popular posts... (:

    ReplyDelete
  8. Salam kenal..dari segmen sama dah follow kamu #2853..
    jemput follow blog saya pula(^_^)..
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segmen-zyraroxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete
  9. http://www.aynoranur.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    salam kenal dan follow sekali..

    ReplyDelete
  10. hai abg zam!!nak follower datang bertubi-tubi sangatkan. nie ain datang tolong tubitubikan ke-2901

    bukti join :
    zyraroxx: follower datang bertubi-tubi

    entri terbaru :
    Tips Untuk Menjadi Muslimah Solehah Cara Ain

    ReplyDelete
  11. lawatan balas

    jom bantu boikot filem hina nabi kita rujuk entry kat blog phat k..

    ReplyDelete
  12. singgah terjah sini dari segmen yg sama...



    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  13. Aida pun join segmen nie jugak :) aida dah follow blog zamani lama dah..

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  14. Terjah dari segmen yg sama

    Done follow..

    jemput datang ke blog wa jgn lupa follow n like page fb ..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  15. hye zam :) thanks sudi dtg blog yana aritu..hehe..ni dtg buat kunjungan bls smbl folo blog ohsem neh :)

    ReplyDelete
  16. Datang dan follow sini #3050

    http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete
  17. http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete