e

Monday, January 21, 2013

Segmen Bloglist Syaifuddin Alias



Baru habis kelas untuk hari ni, direct dari pukul 7.30 sampailah 11.30.. Sementara tunggu idea nak tulis entri hot, Zam nak join segmen dari rakan2 blogger dulu.. Entri segmen sebelum ni pun dah di set awal2 autopost pukul 8 pagi, sebab Zam dah tahu hari ni waktu mengajar Zam di sekolah penuh..

Segmen kali ni dari Syaifuddin Alias, dan Zam dapat tahu dari blogger E'raz Fadli. Kepada sesiapa yang berminat bolehlah hit banner di atas k ;)

Blogger Syaifuddin ada meminta pendapat dari peserta untuk blognya, & sejujurnya, Zam tak mahir sangat dalam memberi kritikan ni. Tapi jujur, Zam suka pada simplisity yang terdapat pada blog beliau. Tak sarat macam blog Zam ni.. Haha.. Mungkin Syaifuddin boleh tambahkan suasana ceria pada blog.. Kot.. Tapi bukanlah maksud Zam blog Syaifuddin tak ceria selama ni ye.. Hehe

Ok, Selamat Maju Jaya Dalam Bidang Blog ye!


7 comments:

  1. ouh ..tgh fikir nak ceria mcm mana rh..hihi..sbb kalau terlalu ceria googsle payah nak fokus pd blog kita utk di crawl

    ReplyDelete
  2. terbang dari segmen yang sama..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-syaifuddin-aliasmacam.html

    ReplyDelete
  3. ada perubahan syarat tau ..sila alert

    ReplyDelete