e

Tuesday, January 22, 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen



Masa blogwalking di blog Permata Biru, Zam terjumpa segmen dari Hanif Idrus ni. Masih valid untuk disertai sehingga 9 Februari nanti. Pada yang berminat, boleh hit banner diatas untuk dapatkan maklumat lanjut k.

Untuk segmen ni Zam tag 2 rakan blogger Zam, E'raz Fadli & Adie Zaff. Selamat bersegmen ya!

26 comments:

  1. Thanksjoin giveaway..nanti saya masukkan dalam senarai peserta dan bloglist....
    Jom serbu rakan-rakan blogger !!!!

    ReplyDelete
  2. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    http://www.hanifidrus.my
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    Susunan bloglist adalah berdasarkan abjab blog anda /jika tiada abjab akan dimasukkan ke abjab A
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist

    Dan ini ialah senarai peserta Giveaway…
    Kini 69 orang….!!!!
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang same..done follow you..=)..good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, sheila dari segmen yg sama.

    semoga berjaya ye :
    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  6. dtg dr segmen yg sama

    salam perkenalan,
    selamat bersegmen

    jemput BW blog saya

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  8. saye blogger baru rase segan nak komen kt blogger senior nie...dri segmen same...hihihi

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen, lepas tu BW sama-sama kesemua blog...

    ReplyDelete
  10. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen.
    Ibu datang dari segmen sama.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  12. jenguk bro zam dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  13. hye.! singgah sini + nak komen ni.. hee =)


    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    jom tinggalkan jejak anda kt sana pulak.. =)

    ReplyDelete
  14. join juga erk...


    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama..baru sempat BW..
    singgah rumah saya rupanya..tak tinggalkan jejak (*_*)

    dari sini
    http://www.permatabiru.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  16. datang menjenguk.. jmputla jenguk kembali

    http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  17. hi. korn dtg ni dr segmen abh hanif. dah lama join bru dpt blogwalking.. =)

    ReplyDelete
  18. ..selamat bersegmen..http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-hanif-idrus-giveaway-2013.html

    singgah sini jugak..
    http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-by-cik-siput-kiut.html

    ReplyDelete
  19. http://www.ckod-ckodok.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html?m=1

    Dari segmen yg sama.....jemput ke blog sy jugak...semoga berjaya

    ReplyDelete
  20. Jalan2 lihat komen..segmen dah nak habis...hehehe

    ReplyDelete
  21. yong dtg dari jauh
    kayuh speda je nh
    tumpang rehat sini dan follow ek

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  22. salam ziarah kat sini dari segmen yang sama...sorry dah lewat baru dapat ziarah kawan-kawan..

    ReplyDelete
  23. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    ReplyDelete