e

Friday, February 15, 2013

Gempar! Wanita Bunuh Diri Di Timesquare! Bahana Valentine!?



Kecoh semalam apabila berita tentang kematian seorang remaja wanita di Time Square tersebar di internet. Sementara menunggu kesahihan berita itu, Zam terjumpa beberapa blog yang memaparkan gambar & kisah di sebalik kejadian tersebut. Untuk gambar lain & kisah lanjut mengenainya, anda boleh hit di SINI. Kredit info kepada PELBAGAI MACAM BLOGSPOT.

Ya Allah.. Kekalkanlah kami dalam iman & jauhkanlah perkara begini daripada menimpa diri kami & ahli keluarga kami.. Aminn

PS: HIDUP INI INDAH..

ENTRI HIT TERBARU!

 

19 comments:

  1. begitu murahnya nyawa mereka ni. mujur org bkn Islam, kalau Islam tak tau la nk ckp ape

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah sbg umat Islam, kita ada tegahan mengenai perkara ini.. kalau tidak, habislah..

      Delete
  2. hmm..bunuh diri tu bg dia mcm mkn biskut je agaknya kot..suka2 hati nak terjun..ya Allah, na'zubillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. nauzubillah..minta simpang jauh dr kita

      Delete
  3. nauzubillahiminzalik...minta dijauhkan dari kita semua...

    ReplyDelete
  4. Haish..kenapa boleh jadi camtu yea?Alam selepas kematian kita tak tahu penuh masalah ke tidak..hidup ini indah, maka hadapilah ia dengan indah.. :)

    ReplyDelete
  5. eh, kenapa ni ttbe bunuh diri?huhu xd keje.

    ReplyDelete
  6. takde tempat lain nak bunuh diri......

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin tmpt tu ada kngn kpd dia?

      Delete
    2. mungkin zam...tempat pertemuan dan mungkin tempat perpisahan.....

      Delete
  7. sayang betul kat bf dia yer...smpai snggup bunuh diri.

    ReplyDelete