e

Thursday, February 14, 2013

Segmen Miss Hearty Mencari Bloglist Fresh 2013



Terjumpa segmen ni di sidebar bloglist Zam, jadi tanpa membuang masa Zam rajinkan diri untuk join. Masa cuti macam ni sajalah Zam berpeluang menyertai pelbagai segmen, sampai Zam sendiri pun tak percaya bila tengok balik list segmen yang Zam sepanjang minggu ni.. Banyak giler! Masa ping dekat page Abe Za In Da Blog tadi pun rasa risau, takut likers pening lalat tengok post Zam banyak tentang segmen.. Hehe

Penganjur untuk segmen kali ini ialah MISS HEARTY, pemilik blog CHERITA HEARTY. Pada yang belum mengenali blogger ini, boleh lah hit pada pautan yang Zam berikan. Alang-alang kat sana nanti, join terus segmen ni pun tak apa, sebab mereka yang bertuah akan dipilih blognya untuk diriview & disenaraikan dalam bloglist beliau. Sambil-sambil tu, bolehlah promosikan blog masing-masing, kan?

Okeylah, Zam rasa nak stop dulu setakat ni.. Mengantuk sangat dah ni.. Pada blogger, jangan ketinggalan untuk sertai segmen ni k.. Assalamualaikum & selamat malam~

8 comments:

  1. selamat bersegmen!! gud luck ye!

    ReplyDelete
  2. menarik ni... sempat lagi ke nak join..

    ReplyDelete
  3. singgah sini dri segmen sama... :)

    http://nurmaira95.blogspot.com/2013/02/segmen-miss-hearty-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete