e

Saturday, February 23, 2013

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com



Assalamualaikum & Selamat Petang blogger :) Zam mulakan entri di petang hari ini dengan segmen dari Kak MIA LIANA~ SEGMEN BLOGLIST 12 JAM. Dari tajuk pun dah dapat agak segmen ni akan berakhir dengan cepat, jadi pada sesiapa yang berminat boleh sertai segmen ini juga dengan segera. Hit banner diatas untuk ke blog penganjur ya. Segala syarat yang dijelaskan, alhamdulillah dari dulu Zam dah lakukan, cuma tinggal copy & paste coding yang disediakan saja & masukkan blog Kak Mialiana ke dalam bloglist Zam (yang ini Zam lupa.. macam dah masukkan dulu... hehe nanti cek balik)  :)



Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

13 comments:

  1. Hai , Ninaa singgah sini :) wuhuuu :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. gud luck...remy pun join jugak....

    ReplyDelete
  3. hai ! yana datang dari segmen yang sama ..

    good luck utk kita semua ! =)

    ReplyDelete
  4. http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html dari segmen yg sama :) bw here ^^

    ReplyDelete
  5. Datang dari Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. salam... ayu dtg dr segmen yg sama...

    ada masa singgah lah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. thanks kpd semua yg datang! Zam tgh cari masa utk blogwalking je ni.. huhu

    ReplyDelete
  8. salam... mia datang belek blog ni. terima kasih ya sudi join segmen bloglist mia.

    ReplyDelete
  9. salam.... tahniah ya....

    http://www.mialiana.com/2013/02/pemenang-segmen-bloglist-12-jam-oleh.html

    ReplyDelete