e

Tuesday, February 26, 2013

Segmen Blogwalking Oleh Eraz Fadli

Assalamualaikum & Selamat Pagi :) Entri hari ini dimulakan dengan segmen dari seorang rakan blogger yang merupakan geng kamceng Zam sejak menceburkan diri dalam dunia maya ini. Tentu ramai blogger yang mengenali beliau juga kan. Untuk info, hit saja banner kacak di bawah ni ya ;)




Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli..


Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..


# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana..

35 comments:

  1. assalamualaikum zamani...mama dtg dr segmen yg sama...

    http://maszull.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. sama...dri segmen sama:)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  3. As salam... AEY dari segmen yang sama...
    masOk dan fOllOw u ^^,
    salam perkenalan...

    # ensem owner blog nie..ehehehe

    http://anakenyusni.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  6. salam Zamani, kita pernah bersaing dlm segmen blogging suatu ketika dulu..

    salam, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

    http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum . dari segmen sama . saya follow =)
    jemput datang blog saya ya ^_^ .

    ReplyDelete
  8. Dari segmen sama..dah godeh2 dh blog kiut ni..hehe jom follow balik ^^
    http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  9. blogwalking..yippii..come visit me anytime ;p

    http://zurianul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  11. as salam..

    dari segmen y sama...^^
    salam perkenalan dari KK! :)

    follow sini..

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen......
    remy tak sempat join...ptg2 baru boleh bw...

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  14. Hai , Mira dari segmen yang sama :D

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  15. salam..^^ deno datang dari segmen eraz! :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

    http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

    Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

    ReplyDelete
  17. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

    ReplyDelete
  18. Hani datang dari segmen yang sama..jom ke blog saya pula....

    http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

    ReplyDelete
  19. Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw here.. :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  20. singgah dari segmen sama......
    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  21. salam kenal ^_^
    datang singgah & follow sini...
    jemput singgah & follow blog saya
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  22. Singgah BW dari segmen yang sama. Jom jenguk blog saya. ^^ done follow http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  23. singgah dr segmen sme :)
    jom singgah blog sy pulak
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  24. dtg berbalas kunjungan..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/02/kosong.html

    ReplyDelete
  25. Blogwalking dari segmen yg sama :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  26. BW disini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete
  28. hai dari segmen sama..
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  29. hai zam...thanks singgah kat blog kita...hihih...mardiyanhani.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. salam. datang terjah sini kembali. selalu jgk jenguk2 cni =)

    ReplyDelete
  31. Singgah datang dari segmen yang sama :) salam perkenalan

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete