e

Tuesday, February 26, 2013

Zain Saidin Bakal Nikahi Rozita Che Wan Akhir Tahun Ini


Pelakon Zain Saidin yang dikenali melalui lakonannya di dalam OH MY ENGLISH dikhabarkan akan menikahi Rozita Che Wan pada akhir tahun ini. Kenyataan itu dikeluarkan oleh Rozita Che Wan selepas pulang dari bercuti di Singapura baru-baru ini. Untuk membaca artikel penuh mengenainya, anda boleh hit pada pautan ini. Kredit untuk info kepada CT HONEY.

17 comments:

  1. dengar jugak pagi tadi kat Hot FM...tahniah buat mereka... semoga berbahagia hendaknya... ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah untuk diorang...follow sini...salam kenal

    ReplyDelete
  3. semoga apa yang dirancang tu menjadi kenyataan, tahniah both of them

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda baik, elok disegerakan :) tahniah juga buat mereka & psgn2 lain yg bakal berkahwin

      Delete
  4. harap2 ler jadi kenyataan hehehe

    Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

    ReplyDelete
  5. kalau benar seperti yg dirancang, syukur alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  6. Dalam blog lain pun da cite sal ni jugak. Baca jugak tadi. Apapun tahniah untuk mereka berdua. Harap2 jadi la kan. Aamine :)

    ReplyDelete
  7. semoga sampai ke jinjang pelamin.....

    ReplyDelete