e

Tuesday, February 26, 2013

Sejam Yang Sibuk.. (+ kalut)



Mungkin korang pernah lalui juga keadaan macam ni. Tiba-tiba, dapat satu tugasan atau perlu selesaikan perkara yang dah lama dirancang pada satu2 masa  itu juga. Waktu tu, sampai terlupa nak buat kerja lain & dah tak sempat nak sembang dengan member pun. 

Kaitan dengan gambar di atas? Haa.. Itu senarai nombor telefon 'pengedar' yang perlu Zam berurusan semalam.. Terpaksa call satu-satu untuk dapatkan maklumat yang diperlukan, sebab perkara yang diuruskan tu memang sangat-sangat penting untuk Zam. Kadang-kadang, terpaksa call berulang-ulang kali untuk confirmation. Untuk hal apa, insya Allah akan diceritakan nanti.. Apa yang pasti, perkara tu dah setel & Zam teruja dengan hasilnya.. Alhamdulillah.. :)) 

22 comments:

  1. he he he...dah biasa sangat tu jadi macam ni... kadang2 sampai x cukup tangan...

    ReplyDelete
  2. Bab menelepon ni aku memang tak pandai follow up...
    tak pandai bercakap melalui telepon kalau face to face OK lagi..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh fhm keadaan tu.. kdg2 rs leceh nk call kan bang Hanif

      Delete
  3. terpaksa memaksakan diri menggagah juga melunaskannya.. apapun semoga urusan dipermudahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... insya Allah, terima kasih utk doa itu :)

      Delete
  4. hamboi banyak caller.hehe popular zam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zam cri diorang, bkn diorang cri Zam.. hehe

      Delete
  5. haha..jgn kalut sgt kang berterbur nk wat kje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadia tulun boleh? tak cukup tgn ni.. huhu

      Delete
  6. wahhh... mmg teramat busy ni abe... good luck abe:)

    ReplyDelete