e

Saturday, February 16, 2013

SEGMEN SONG IN MY HEART



Published with Blogger-droid v2.0.9


Pada yang berminat, bolehlah join ye.. Link penganjur ada pada banner diatas. Hit saja banner tersebut ya. 

Kalau nak memilih lagu yang menjadi kesukaan, banyak sebenarnya tapi untuk memilih satu lagu yang sentiasa di hati, mungkin Zam boleh ambil satu lagu yang Zam minat sejak kecil. 

Sebab di sebalik minat tu, mungkin kerana populariti lagu tu, & kebetulan juga pada masa yang sama, filem berkaitan lagu tu dikeluarkan. Memang kena ar sebab kedua2 menjadi hit. Faktor lain, kerana Zam meminati genre lagu tersebut selain melodi & liriknya yang best! Bahasa yang digunakan memang cantik la..

Nak tahu lagu apa yang Zam maksudkan? Mungkin korang boleh agak dari gambar kat bawah ni



Kenal otai ni? Zam mula mengenali beliau masa tadika melaui populariti Isabella & filem Fenomena.. Sesiapa yang membesar sezaman dengan Zam waktu kegemilangan Isabella, mesti tak boleh lupa lagu ni. Gambar diatas, Zam ambil waktu Amy Search datang ke Kuching tahun lepas. 

Untuk video lagu ini dari filem Fenomena, boleh kilik di SINI & lirik lagunya di SINI. Kredit info & carian kepada Mr. GOOGLE :))

19 comments:

  1. belum join lagi ler zam..hihi...good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zam pun tak edit betul2 lagi ni.. Sibuk kuar bejalan je td.. hehe

      Delete
  2. selamat bersegmen, zam. nak join juga lah. :D

    ReplyDelete
  3. jom join contest nih!

    http://shazrizalshahmy.blogspot.com/2013/02/1st-contest-senyuman-paling-manis-by.html

    ReplyDelete
  4. Saya tak dapat join segmen ni sebab saya tak mahu awak kalah :)

    ReplyDelete
  5. lagu lagend ni hahaha ^^ gd luck zam

    ReplyDelete
  6. Hai ! Sally dtg check entry penyertaan...

    Sally dah follow :)

    ReplyDelete
  7. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html

    ReplyDelete