e

Sunday, February 24, 2013

Temui AARON AZIZ Hari Ini!



Makluman yang Zam jumpa di akaun Twitter AARON AZIZ pagi tadi, jadi Zam nak kongsikan & hebahkan di sini juga. Buat peminat/AARONATORS FC di Kuching & kawasan sekitarnya, anda boleh bertemu dengan AA di The Spring, Kuching pada pukul 2 petang nanti. Selain AA, Adibah Noor juga memaklumkan beliau akan turut berada di sana untuk promosi satu event disana. Jadi, kepada para peminat, jangan lepaskan peluang ini ya ;)

8 comments:

  1. xmo jumpa AA.. nak jumpa Datuk Siti.. :)

    ReplyDelete
  2. dato Siti? haa.. tu kena tunggu lain pogram.. Zam nk jumpa gak sjk dia bertudung ni

    ReplyDelete
  3. zam selalu jumpa retis kan...mesti best!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jarang gak bro Remy.. yg ini di Spring pun, Zam tak sempat pergi.. tak sihat & kekangan masa ni

      Delete
  4. Replies
    1. Kebanyakan suri rumah mmg begitu.. hehe

      Delete
  5. wah nad pemint aaron..tapi juah plk kuching tu

    ReplyDelete
  6. Zam yg dekat ni pun, tak sempat nk g.. hehe

    ReplyDelete