e

Sunday, March 24, 2013

Akhirnya, Dapat Jumpa Dia..


Akhirnya selepas hampir 2 tahun tak jumpa, Zam dapat bertemu dengan'nya' hari ini- seekor kucing milik seorang rakan Zam, yang juga merupakan seorang blogger dari Kelantan. Nak tahu siapa blogger yang Zam maksudkan itu, boleh klik di SINI. Zam baru saja berpeluang ke rumahnya pagi tadi, selepas kali terakhir bertemu dengannya pada tahun lepas semasa hari jadinya di OUM. Beliau & Zam mempunyai minat yang sama tentang haiwan comel ni sejak kecil lagi. & kucing diatas ni, merupakan salah seekor kucing kesukaan Zam.

Zam pun agaknya kerana terbiasa sejak kecil, kemana saja Zam pergi- rumah saudara-mara & kenalan yang membela kucing, Zam akan luangkan masa untuk bermain dengannya haiwan tersebut. Bagi Zam, membelai kucing adalah satu terapi yang berkesan untuk mengurangkan tekanan & menggembirakan hati :)

PS: 2 hari tanpa menulis entri dengan kerap, terasa pula canggung.. hehe

25 comments:

  1. tahu, nie msti si Eraz Fadzli nie kn.. dia pon ada wat entri lbey kurng psal nie jgk.. hoho!! very the cute that cat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah.. hehe.. tahu ek :))
      Zam tumpang bermain dgn kucing dia ;)

      Delete
  2. ooo...pernah singgal blog dia sblm ni.

    ReplyDelete
  3. hakhak abg eraz upeeenya. =) wow kedua-dua jejaka malaya ni sama-sama minat kucing . hihi =)

    ReplyDelete
  4. betoi sgt2...kdg2 dok stress, bila ngadap pet ni rasa ilang sume tu...tapi skrg klu stress, tgk husband je, terus senyum!hehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kasih dh beralih ke husbanddah tu :)

      Delete
  5. suka sgt dgn kucing. comel je kan! nak2 time dia masih kecik lg, mmg bikin geram je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasaan yg buatkan rs nk mengigit je.. kan

      Delete
  6. saya pun dah lama tak jumpa dia!!!!!

    ReplyDelete
  7. wahhhhh rakan karib la ni.... dengan eraz....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... rajin zam sekarang balas komen di blog... heheheh

      Delete
    2. timbul kesedaran kot.. hehe.. hargai rakan blogger yg dtg bertandang.. tapi kalau time sibuk mcm sehari dua ni, tak sempat nk membalas.. terpaksa tunda di waktu lain

      Delete
  8. assalamualaikum zamani....lama juga x jumpa tu....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam Mama Mas Zull.. a ah.. ame.. rindu kt kucing tu :)

      Delete