e

Monday, March 25, 2013

(Gambar) Majlis Konvokesyen Farah Lee (isteri Ally Iskandar) Di Korea


Tahniah diucapkan kepada Farah Lee, isteri kepada Ally Iskandar yang telah menamatkan pengajiannya di sebuah Universiti di Korea baru-baru ini. Untuk meliahat kesemua 7 gambar pasangan ini di Korea, anda boleh hit pada pautan ini. Kredit untuk info ini kepada blog DISINI BERMULA.

PS: Tentu ramai yang teringin untuk melancong ke Korea Selatan kalau berpeluang, kan..

25 comments:

  1. Assalam..
    cantik kak farah..tahniah buat dya..

    husna tag zamani84 kat sini..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmm.. Insya Allah Fatin.. Thanks 4 tag :))

      Delete
  2. cantik isteri Ally Iskandar ni..

    ReplyDelete
  3. hari tu dah wish dlm blog & FB Farah...cantik btl die...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. tahniah pada wife ally iskandar..
    teringin sangat nak gi korea tu...heehe

    ReplyDelete
  5. hihi...ng kejawak rupa eh...
    Tahiah untuk dia...


    Pls : lama dok sarawak mesti faham yang cik akak komen tu...selamat bertemu kembali :)

    ReplyDelete