e

Monday, March 25, 2013

Pengakuan Apex Tentang Suntikan Botox


Assalamualaikum & selamat petang. Entri ini disediakan susulan satu tajuk artikel yang Zam terbaca pagi semalam di dalam satu akhbar tempatan tentang selebriti sukan tanah air-Khairul Fahmi Che Mat yang dikatakan menyuntik botox pada wajahnya. Waktu tu, Zam cuma berkata di dalam hati-"macam-macam cerita yang disensasikan oleh akhbar. Macam tak logik je" 

Terbaru di blog Oh Bulan, Khairul Fahmi yang lebih dkenali sebagai Apex membuat pengakuan yang menafikan kenyataan itu. Untuk artikel penuh, pembaca boleh hit di SINI. Kredit untuk ifo kepada OH BULAN.

PS: pernah tengok gambar mereka yang melakukan botox berkesudahan dengan bentuk muka yang meyeramkan.. Huhu beranikah anda?

19 comments:

  1. Tak perlu nak pakai botox nie...syukurlah apa yang diberikan untuk kita....huhuhu....Pemberian Allah jangan sekali2 diubahkan suai...cuma kita perlu hargai :)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Kak Naomei.. nanti muka berubah jd pelik lps tu.. huhu

      Delete
    2. tak kuasa la kak zam..huhu ...memang cik akak tak cuma kalau soal ubah mengubah nie...kalau dah semulajadi cam tu....kalau tukar penampilan imej tak pe juga...jangan pada syurga di wajahmu..hahaha...

      Delete
  2. saje je diorg ni nak naikkan cerita2 sensasi apex kot, kita pun dah lama x dgr kisah dia kan. mcm2 hal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak menyepi kan skrg ni.. tiba2 timbul isu mengarut.. aptb

      Delete
  3. macam2 ader , suntikan botox nie nak nampak muda belia..heheh...apek muda lagi x yah lah nak botox2 ...

    mselim3

    pls:2 penyakit yang tiada ubat iaitu mati dan tua....

    ReplyDelete
  4. ada kesan bila guna botox ni.. ciptaan ALLAH tu dah cukup cantik dah.. bersyukurlah dgn apa yg ada..

    ReplyDelete
  5. haram suntik botox..sama seperti susuk~

    ReplyDelete
  6. kalau pakai botox last2 muka macam alien je..scaryyyy..hehee

    ReplyDelete
  7. xpayah la botox2 ni..xkemana pon hidup nt...

    ReplyDelete
  8. ada yang sebarkan fitnah je ni kot..

    ReplyDelete
  9. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  10. paper nie semua kalau citer yang tak betul pun boleh jadi percaya org yg membacanya....so be carefullll...

    ReplyDelete