e

Sunday, March 10, 2013

Blogger Buruk Siku!


Pada saat entri ni ditulis, Zam berada di rumah seorang rakan blogger. Kelaparan kerana belum bersarapan, rakan blogger tersebut menghidangkan Kek Lapis Blue Berry yang Zam berikan padanya minggu lepas. Mulanya Zam buat-buat menolak, sebab terasa diri ni macam buruk siku pula nak makan kuih yang telah diberi.. Hehe.. Adakah Zam akan dikira buruk siku kalau makan kek tersebut?

Btw ni memang kek kegemaran Zam~ Blue Berry.. Tak ingat pula Zam berikan Kek tu kepada blogger yang Zam maksudkan. Kek pun nampak lembap je.. Memang sedap lah~

22 comments:

  1. Along tak ajar jadi seorang yang buruk siku... Hahahaha

    ReplyDelete
  2. kalau dah lapar tu..bedal je hehe

    15 Perkara Yang Anda Tidak Tahu Mengenai Kehebatan Military Of Malaysia - Info - Blog 3 Dalam 1

    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/03/15-perkara-yang-anda-tidak-tahu.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. lupa nk mention.. zam mmg dah mkn kek tu.. licin.. hehe

      Delete
  4. mcm kak mia... mkn je la.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah selamat dimakan.. tak tinggal sejoreng pun.. hehe

      Delete
  5. Dah habis mkn bro....kikikiki.
    Tuan umah kasi..bedal ajer.. Ahaks

    ReplyDelete
  6. he he he...dah dia hidangkan so makan jer la...tu x dikira buruk siku...btw...blueberry adalah favourite kakak juga!

    ReplyDelete
  7. hahaha..takde nak buruk siku pun...orang rumah ikhlas nak bagi kita makan tu...jemput-jemput...cik akak pun nak join gak..hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikhlas tu yg penting.. buruk siku tolak tepi.. hehe

      Delete
  8. ala makan jer ..dah depan mata .. ngap jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg tak dpt xdiendahkn.. ngap je.. hehe

      Delete
  9. hahaha...biasalah macam tu...kita bawa makanan, alih2 depa hidangkan balik makanan yang kita bawa..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. mungkin tetatmu tak nak susahkan tuan rumah susah2 sediakan mknn utk mereka :)

      Delete
  10. kek lapis memang feberet remy...cuma rege dia kekadang tahap kurang mamapu nak beli....he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo.. mungkin dkt sana mahal.. klu kat sini, ok je.. tak lah mhl mn :)

      Delete