e

Sunday, March 10, 2013

Buzy Buzy Buzy..


Kesibukan melanda untuk minggu ni.. maaf, masih belum jumpa kesempatan membalas kunjungan ke blog rakan-rakan.. sekarang ni pun update blog dalam bas ke lcct.. gambar kat atas, diambil sebelum zam turun mengunjungi rakan yang melangsungkan hari bahagianya.. sempat la snap gambar2 majlis perkahwinan mereka.. insya Allah, ada masa Zam akan kongsikannya di sini :)

PS: dalam kesibukan untuk menyiapkan assignment OUM minggu ini, sempat juga menghadirkan diri ke majlis tersebut.. atas permintaan, Zam jadi photographer kali ini..

Published with Blogger-droid v2.0.9

16 comments:

  1. Kihkihkih! Maaf zam, tp kelakar pulak tgok busy tersangat sampai mcm tu sekali mghadap lap iye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. gmbr tu kawan yg tiba2 snap sebelum trun dr hotel ke rumah pengantin..hehe.. mmg buzy.. tu pun tgh sibuk pilih2 gmbr nak pindahkan ke pendrive

      Delete
  2. hamboi..mmg bz bebenor nampaknya.

    ReplyDelete
  3. sama lah zam..... remy pun baru jer sempat nak kesini.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. dh lama tak singgah blog Remy nih

      Delete
  4. hahaha...sempat lagi tengok kamera orang bz nie..hihi...dengan stail pgg lappy..hihi...boleh tahan bz oh :)....selamat menghabis assgmnt tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Kak Naomei :)) dah siap semua assignment. haha.. mmg tgh bz tu

      Delete
    2. hahaha...sebz bz dik zam kamera tu memang tak lupa...jiwa kamera :)

      Delete
  5. abe busy tp bleh update blog... cayalah abe!:)

    ReplyDelete