e

Tuesday, March 19, 2013

Gambar Zamani Abe Terima 2000 Like Di FB!


Assalamualaikum & selamat pagi. Alhamdulillah.. Jika sebelum ini Zam pernah kongsikan entri tentang artikel yang ditulis oleh Zam menerima lebih 2000 like di Facebook, kali ini apa yg ingin dikongsikan ialah mengenai gambar Zam yang mendapat 2000 like  di Facebook.

Tak sangka juga sebenarnya kerana seorang admin sebuah page telah mengongsikan gambar tersebut dari wall Zam ke page beliau tanpa  pengetahuan Zam sendiri dan seterusnya mendapat jumlah like yang tinggi. Zam anggap itu satu penghargaan buat Zam sebenarnya, terutamanya dalam bidang fotografi.

Namun, harap tidak ada diantara anda yang terkeliru dan kaitkan kisah zam ini dengan gambar diatas, kerana gambar yang mendapat 2000 like itu bukanlah gambar wajah Zam, tapi gambar dibawah ini:



Gambar kucing yg terlena di atas tanda harga ''seikat 2 ringgit'' ini sebenarnya diambil oleh Zam sewaktu berada di bandar Kuching. Kisah mengenai kucing ini juga pernah mendapat perhatian pembaca sebelum ini. Untuk menbacanya, anda boleh klik pada pautan ini.

Ps: terasa kucing lebih popular berbanding kita yg manusia ni dapat banyak like untuk gambar.. Hehe

37 comments:

  1. Replies
    1. itulah.. tiba2 ramai yg add kat fb hari tu.. hairan jap kenapa.. hehe

      Delete
  2. comel kucing tu..teruskan usaha abg zam..:)
    sbnrnya bila org tgok photo ni mcm2 org boleh tafsir..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg comel, tp kesian.. thanks Lyeen utk sokongan tu :))

      Delete
  3. hehehe...sally pernah like jugak gmbr ni...comel jer dia :)

    ReplyDelete
  4. tahniah!! mmg gmbr tu menarik ada cerita sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Rozuan.. kalau blogger tak bg pendapat, mmg Zam tak sedar

      Delete
  5. ada maksud tersirat di sebalik gambar tu..

    ReplyDelete
  6. thniah zam! keep it up your AWESOME work!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Terima kasih Mrs Valentine :)) ALhamdulillah :))

      Delete
  8. Glamer kucing tu..boleh mintak tandatangan lepas ni.... apa pun Tahniah Zamani :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. APapun, Thanks Kak Rahmah :))

      Delete
  9. wahh tahniah =)
    lawa gambar tu . smart .
    tambah2 lagi kucing .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Syahirah.. ALhamdulillah :))
      Bg Zam, kucing boleh dijadikan subjek fotografi yang menarik kalau kena dgn gayanya.. lgipun kucing mmg semulajdi comel.. hehe

      Delete
    2. nnt tangkap bebanyak gmbr kucing ye.
      biar smart.
      suka sngt dgn kucing haa ~

      Delete
    3. Syahirah, insya Allah :)) Nanti Zam share ae

      Delete
  10. Dah glamer jgn lupa nealopah yer..hehehehe

    ReplyDelete
  11. lorr...mmg ingat gmbr muka Zam yg dpt like 2000 tu..tp gmbr kucing ni mmg nice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing lagi popular dr Zam.. hehe.. appn, thanks utk komen tu :))

      Delete
  12. picture menceritakan suatu penceritaan kepada semua pembaca...femes jappp....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. begitulah kebiasaannya Sukma :)) a ah.. pemes kjp kucing tu ;)

      Delete
  13. Waduh itu kucing saya. Tuannya pun rasa glamour. Hihihi

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum zamani...wah bestnya ramai yg minat ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam Mama Mas Zull.. itulah.. rasa mcm 1 penghargaan :)

      Delete
  15. hebat kucing tu..... sampai terlebih femes.....he3

    ReplyDelete