e

Thursday, February 28, 2013

2000 'LIKE' Untuk Karya Zamani84 Di Page "DUNIA KUCING".. Thanks ADMIN!!

Dua hari lepas- ketika melayari rutin harian mengadap Facebook, Zam terjumpa satu perkongsian kisah pengalaman dari DUNIA KUCING. Sewaktu mula membaca baris pertama, Zam terasa seolah pernah membaca kisah yang dikongsikan itu. Masuk ke baris yang berikutnya, Zam terkedu & baru tersedar~ "Eh, ini cerita aku!"

Tersenyum sendiri bila melihat ramai yang 'like' dan kongsikan kisah itu di Facebook. Hehe.. Terima kasih yang tak terhingga Zam ucapkan pada salah seorang Admin DUNIA KUCING- CHEETO yang sudi kongsikan hasil penulisan Zam & kreditkannya untuk tatapan peminat DUNIA KUCING. Terkejut juga mulanya sebab Zam tak pernah terfikr langsung nak kongsikannya di sana.



Untuk membaca kisah tentang kucing yang dimaksudkan, boleh hit pada pautan ini. Patutlah Zam sendiri dah lupa tentang entri tu, sebab ia ditulis pada pertengahan tahun lepas. Apapun, Zam nak ajak pembaca terutamanya peminat kucing untuk like page DUNIA KUCING di FACEBOOK~


32 comments:

  1. eh ! macam pernah baca laa kat facebook .

    ReplyDelete
  2. Tahniah dik zam....
    teringin juga nak cam nie...hihihi...berangan je lah cik akak dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak Nao Mei.. boleh je.. Zam pun kebetulan ade cerita utk dikongsikan.. Ramai pula yg like.. ALhamdulillah :)

      Delete
  3. assalamualaiakum zamani...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam lak Mas Zull.. terima kasih :))

      Delete
  4. wahhh...banyak like tu..apa-apa pun memang layak la..pengiktirafan yg superb.. keep on good work,okay??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Anisa.. Alhamdulillah... Insya Allah.. Btw dah laa tak nampak Nisa.. Slmt dtg kembali :))

      Delete
  5. As-Salam. Bagus Zam... salah satu cara menjenamakan diri dan blog. Terbaekkk ni, dan patut dicontohi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam~ Thanks utk komen & pendapat dari bro Hasrul Hassan.. Insya Allah.. Akan jadi pemangkin untuk pencapaian di masa akan dtg :)

      Delete