e

Thursday, March 28, 2013

Lepas Awal Ashaari Difitnah, Lelaki Ini Memfitnah Dato Siti Pula.. APA KES??

MENSENSASIKAN CERITA YANG TIDAK BENAR TENTANG AWAL ASHAARI!


Bila melihat printscreen di atas dari FUYOO MEDIA mengenai perkhabaran palsu yang disebarkan oleh seseorang yang bernama sufri55ahmad, Zam mencari si pemilik ini di Twitter. Namun apa yang Zam jumpa seterusnya lebih mengejutkan. Terkejut kerana ada lagi fitnah terbaru yang ditulis olehnya dan mendapat respon tidak senang hati dari pemilik akaun Twitter yang lain:



Tak pasal-pasal kali ini Dato Siti Nurhaliza pula yang terkena. Isk3.. Ape kes dia ni? Buat cerita yang tak benar & sebarkannya.

Adakah akaun twitter beliau telah di tweetjack oleh individu lain?

31 comments:

  1. menyebarkan fitnah tanpa usul periksa...
    minta dijauhkan segalanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya ar.. tp mcm tak logik kan.. apa lah motif dia

      Delete
  2. alahai.. macam2la... fitnah berleluasa sekarang.

    ReplyDelete
  3. dorg ni tak habis2 la timbulkan isu camni. ajal maut tu kan bukan benda yg main2. geram pulak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. melampau dah ni.. tak kisah lah sesiapa pun yg difitnah, org biasa sekalipun.. kesian jd mangsa fitnah

      Delete
  4. mesti ada yang tak kene dengan orang yang menyebarkan fitnah tu..something wrong somewhere

    ReplyDelete
  5. menyalahgunakan laman sosial dorang ni

    ReplyDelete
  6. apalah motif sebenar diaorg ni kan

    ReplyDelete
  7. rasanya dia nie ada tekanan kut...masalah jiwa ...

    ReplyDelete
  8. biarkan je...nanti pandailah dia beringat..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. biarkan luncai terjun bersama labunya ae

      Delete
  9. assalalamualaikum zamani...masalah sakit mental kot...;)

    ReplyDelete
  10. manusia macam2x....fitnah sini sana...

    ReplyDelete
  11. dik zam cik akak tag adik

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-lagu-favorite-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak :)) Insya ALlah nt Zma terjah :)

      Delete
  12. ish..mesti "something" dia ni..tak kan la gile sgt nk buat fitnah mcm tu kan..

    ReplyDelete
  13. Kene hack kot? Tak ponn otak dia ada something wrong. Bosan kot.. Tapi kalau bosan pun, apasl sampai fitnah2 gituh? -.-

    ReplyDelete
  14. peliknya... mcm possible je kne hack..

    ReplyDelete