Thursday, March 14, 2013

LEUNIEY (ISTERI KHAIRUL FAHMI) DIKATAKAN MENGANDUNG?


Zam terbaca makluman ini dari rakan blogger Zam, Lulu Caldina di page beliau sebentar tadi. Leuniey dikatakan mengandung? Apa betulkah berita ini? Menurut sumber, melalui Instagram, rakan kepada isteri Khairul Fahmi Che Mat itu secara tak sengaja terlepas cakap bahawa dirinya mengandung:




Untuk bacaan lanjut, anda boleh hit pada pautan ini. Sama ada benar atau tidak, mungkin kita perlu menunggu kenyataan rasmi dari mereka berdua nanti. Atau mungkin saja ini adalah gurauan. Apapun, jika benar, alhamdulillah.. Rezeki dari Tuhan ini pastinya mengundang kegembiraan buat setiap pasangan yang telah mendirikan rumah tangga, kan?


EDITED: LEUNIEY nafikan dirinya mengandung. Baca mengenainya di sini.

PS: Buat rakan-rakan yang baru melangsungkan perkahwinan & rakan-rakan yang sedang menunggu kelahiran anak pertama masing-masing, Zam doakan segala urusan anda dipermudahkan oleh Allah SWT, k. :)) Begitu juga kepada ibu-ibu yang sedang mengandungkan anak kedua, ketiga & seterusnya.. Jasa anda memang besar!


Kredit Untuk Gambar Cun Perkahwinan FAHMI & LEUNIEY: AZURA COUTERE

10 comments:

  1. really? wow...congrats pada mereka... ^_^

    ReplyDelete
  2. kalau benarlah desas desus tu, syukur alhamdulillah. makin berserilah rumahtangga mereka.

    thanks for the doa zam. tapi sue ni dah nak masuk anak no 3. hehehe. in shaa Allah due awal Ramadhan ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awal Ramdhan? Wahh suke.. Zam pun lahir dalam bulan Ramdhan.. Semoga dipermudahkan urusan ya Sue! Aminn

      Delete
    2. oyeke...anak Ramadhan jugaklah Zam ni ye? mudah2an. apa2 Sue akan announce kat blog :)

      Delete
  3. saya bersalin my twin bulan syawal....tahniah pada yg dapat orang baru....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Twin? Ya Allah.. Double rezeki Allah bagi.. Best

      Delete
  4. assalamualaikum zamani...kalau betul tahniah buat mereka...:)

    ReplyDelete