e

Thursday, March 7, 2013

Minta Maaf..



Assalamualaikum & Selamat Pagi Khamis. Dalam entri ringkas kali ini, Zam nak minta maaf pada rakan-rakan blogger kerana tak sempat nak balas komen awal-awal & membalas kunjungan ke blog anda akhir-akhir ini. Zam dilanda kesibukan sekarang, dengan tugasan di sekolah & dalam pada masa yang sama, banyak assignment yang perlu disiapkan semenjak belajar di OUM ni. 

Zam sebenarnya teringin sangat nak bw ke blog kawan-kawan, baca entri & tinggalkan komen, tapi ada perkara yang mengekangnya sekarang. Insya Allah, Zam akan membalas kunjungan anda dengan segera bila semua ini selesai nanti. Dengan segmen blogger lain pun, Zam banyak berhutang blogwalking.. Harap dapat dimaafkan ya.. Terima Kasih juga, untuk kunjungan anda & sudi meninggalkan jejak di sini saban hari, setiap hari. Sokongan yang diberikan,  Zam hargai sangat2.. Shukran..

PS: Zamani sayang kamu~~

28 comments:

  1. takper...sesungguhnya memahami sebab kakak pun tau macam mana rasanya bila busy...take your time bro... semoga segalanya yang baik2 buat awak yer... keep in touch when you're free...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ae Kak Farah.. Zam mmg tujukan entri ni kpd rakan blogger spt Kak Farah sbb rajin singgah & komen di setiap entri Zam..

      Delete
  2. maaf anda diterima..hehe..biase la kerja mmg harus diutamakan,, ^_^

    ReplyDelete
  3. xpe, sgt2 fhm sbb sya pon sma bz cm zam, xsmpt nk BW para beLogger!! huhu

    ReplyDelete
  4. Zam pun sjk knl blog Fakhruru, suka singgah sana.. hehe.. doodle tu comel jek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha!! thanks zam! ska snggh sni jgk sbb byk info2 mnrik t'tarik mmg debOom! hohoho!

      hepi beLogging in advance!!

      Delete
  5. xpe.. ada masa nanti boleh bw.. time ada kerja teruskan dengan kerja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah yg dirancangkan.. hehe.. sabar ye tgu kunjungan zam

      Delete
  6. Replies
    1. thanks :)) insya ALlah ada ms Zam lawat blog Achik :)

      Delete
  7. takpe dik zam..biasa lah tu...untuk blogger yang bekerja..hahaha..cik akak pun kadang-kadang satu je entri sehari..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. time free, aktif je kan.. dah bz, nak update 1 pun susah gak.. hehe

      Delete
  8. it's ok zam.
    dahulukan mana yg lbh penting.
    take care!

    ReplyDelete
  9. pelajaran itu yang penting dan perlu diutamakan...keep it up..
    BW tu bila2x pun boleh..

    ReplyDelete
  10. kesibukan kekadang membataskan kita.......

    ReplyDelete