e

Friday, March 1, 2013

Pulang Ke Semenanjung, Hari Ini..

 
Seronoknya bagi si perantau, bila dapat pulang ke kampung halaman sekali sekala..


(entri ni Zam auto postkan awal-awal.. mungkin waktu entri ni naik, Zam tengah melayan perasaan melihat awan dari luar tingkap pesawat.. satu pemandangan yang mendamaikan.. atau mungkin juga, sedang lena dibuai mimpi.. Doakan perjalanan Zam selamat ya kawan2)

22 comments:

  1. Sekali sekala ke bro? Bukan dua kali, dua kala? Gurau je.. Eh! Good Luck untuk job tu k.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kira sekali sekala lh tu.. bukn tiap2 minggu atau bulan boleh blik.. hehe.. ok.. insya Allah

      Delete
  2. Replies
    1. Ilham slu muncul bila tgk langit biru.. hehe

      Delete
  3. selamat berangkat dik zam :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah.. dah selamat sampai ni.. thanks bro Hanif :)

      Delete
  5. dah lama tak naik flight...hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada peluang utk melancong, boleh naik flight :))

      Delete
  6. selamat menjalankan tugas anda dengan baik...rakam cantik2 ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah.. Terima kasih ya utk doanya :))

      Delete
  7. berangan di awan biruuuu di balik balam2 awan. tangkap la se snap 2 awan berbentuk.

    ReplyDelete
  8. selmt kembali..bestnyer naik kpl terbg

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. tp Zam tertidur dlm flight td :)

      Delete
  9. tempat jatuh lg dikenang. Inikan pula tempat bermain

    ReplyDelete
  10. kan... huhu.. i love my hometown :))

    ReplyDelete