e

Saturday, March 16, 2013

Segmen Sabtu By Emas Putih

Segmen Sabtu by Emas Putih

Assalamualaikum. Ternampak beberapa orang rakan blogger yang menyertai segmen ini, jadi Zam pun teringin nak menyertai. Pada rakan-rakan yang ingin turut serta, boleh join dengan hit pada banner diatas ya untuk maklumat lanjut. Segmen ni betul=betul ringkas dan mudah :)
 

25 comments:

  1. sesama ler kita join segmen nie...good luck...!!!

    ReplyDelete
  2. goodluck..eca lak esok buat GA bulanan.jemputlah join ye.hehehe~

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  5. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  6. salam, dari segmen yg same. papepun anna dah follow abg zam balik :)

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  8. hye zam... CF datang sini pulak ye :)

    ReplyDelete
  9. dah singgah sini balikk~ heeeeee

    ReplyDelete
  10. saya dah menyinggah ke sini..sorry terlewat singgah..hehe

    ReplyDelete
  11. singgah sini! :D done follow ur twitter.but unfortunately xleh follow blog..button join this site corrupt..abgzamani kn try letak button follow tu maybe :)

    kita tweet2 di twitter okeh! :)

    ReplyDelete
  12. Good luck
    dari segmen sama ..

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan..
    husna singgah balas kunjungan..
    juga dr segmen yg sama..=)

    ReplyDelete
  15. hai bro! selamat berkenalan juga! (:
    datang dari segmen yang sama. maaf lambat bw.
    terima kasih singgah blog. :D

    ReplyDelete
  16. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete