e

Saturday, March 16, 2013

Kekok Dengan Paparan Timeline Baru Facebook




Online FB awal pagi tadi, Zam terkedu sekejap melihatkan paparan terbaru FB.. Terkedu sebab kerana dah terbiasa dengan yang lama, tiba-tiba hari ini FB muncul dengan wajah baru. Ada rasa kekok di situ bila kedudukan life events & status bertukar & berubah. Korang juga sama? Kalau belum on9 FB, cuba on9 & cek timeline anda.


Published with Blogger-droid v2.0.9

35 comments:

  1. belum cek lagi la zam... he he he...nanti balik dari office ni kakak check...dah macam twitter pun ada kakak tengok tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. so kak, amacam.. dah cek? huhu tetibe je hari ni paparan tu bertukar

      Delete
  2. Replies
    1. mungkin berperingkat kot.. mula2 sesetengak pemilik akaun je.. lps tu, semua sekali

      Delete
  3. Replies
    1. mungkin akan dijalankan secara berperingkat.. mcm sblm2 ni..

      Delete
  4. dah ada yang baru yang lama dilupa jangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm tak boleh dielak dah ni.. no choice.. wajib.. hehe

      Delete
  5. dah malas bukak Fb..:) jatuh cinta kt blog pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai gak yang tak layan FB ni kan..

      Delete
  6. aiyoo!! dh btukar lgi.. huhu~ (-__-)"

    ReplyDelete
  7. Malam semalam... tiba2 berubah plak... hairan sekajap.... si mark niekan... asyik2 tukar saja... tapi nampak mcm cool plak yang baru nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zam pun tgh biasakan ni.. tp xlama.. dh mula jatuh cinta.. hehe

      Delete
  8. Replies
    1. take some time, maybe.. just wait.. hehe

      Delete
  9. assalam, betul lah FB bunda pun dah berubah..tertekan beberapa butang yg kelua..

    tetiba bertukar wajah...memang kekok jugaklah..bunda try nak back to normal...tak reti pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zam pun cuba tgk kot2 boleh back kpd asal.. tp stkt ni xjumpa lg

      Delete
  10. MV pun agak kekok nak sesuaikan diri

    ReplyDelete
  11. kita punya takde pun. Hahaha, mesti tak lama lagi kan ! Dah mcm blog pulak tgok timeline baru nie :)

    ReplyDelete
  12. wah..dah update ke?....
    aku lom lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ni.. slow2 yg lain pun akan menyusul kot

      Delete
  13. saye punya cam lme lagi..huhu.. t berubah la kot. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. mgkn akn smpi juga masa Mira :)

      Delete
  14. dah baru ye...dah lama tk bukak....... pakai hp jer...

    ReplyDelete