e

Tuesday, March 26, 2013

Senyuman Pertama Seorang Bayi Di Usia 5 Saat?



Khabarnya, bayi ini menjadi pemegang rekod dunia untuk senyuman terawal dalam kehidupan manusia kerana ketika saat gambar ini diambil, dia baru saja mencecah usia 5 saat. Pernahkah anda membaca kisah ini dimana2 sebelum ini?

Published with Blogger-droid v2.0.9

17 comments:

  1. Ya Allah comelnya senyuman :)

    p/s :soal segmen cik akak tu memang lama dah...hihi...kalau nak join masih sempat lagi...100% guna cabutan bertuah....:)

    segmen

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, eh? Zam bru tahu.. hehe
      btw mmg comel jek dia senyum ;)

      Delete
  2. comel sangat baby tu, baru 5 saat sudah mampu tersenyum..kuasa Allah

    ReplyDelete
  3. whoa book of records tu.
    xpernah pulak bca kisah mcm ni.
    1st time.
    comey je baby tu snyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zam pun baru ahu ni.. mmg comel gler

      Delete
  4. comel nya... ilang sakit ibu bersalin.

    ReplyDelete
  5. comel sangat...pernah baca yesterday jugak tapi tak ingat kat blog mana...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ae? Zam pun tercari2 sumber asal gak nih

      Delete
  6. Bahagia nya menjadi seorng ibu dan bapa.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. faham2.. hehe

      (faham ada makna tu .. ;)

      Delete
  7. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. subhanallah.. kuasa Allah SWT.. ^_^

    ReplyDelete