e

Wednesday, March 27, 2013

Wordless Wednesday: Perkara Yang "Percuma" Dalam Hidup


25 comments:

  1. ewah hehe. btw good morning zam..

    ReplyDelete
  2. Wah betul betul. Even ada yang cakap "Takda benda yang percuma di dunia ni". Kan kan kan... Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ada maksud yang tersirat di sebalik yg tersurat lah tu :)

      Delete
  3. "bukan kena bayar pun kalau angkat tangan tu!" - iklan ape? hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm pernah dgr, tp lupa. hehe

      Delete
    2. iklan petronas kot..yg bagi laluan kat kleta lain tu kan..hm, budi bahasa pun free jugak, tp still ada yang berat nak praktik..kan

      Delete
  4. stuju2 sgt!!!!

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. jadi jom hargai apa yg percuma ni

      Delete
  5. totally agreed!!! comel comel comel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom gunakan sebaik mungkin, bersama insan tersayang ;)

      Delete
  6. Solat free jugak...malah dapat ganjaran yang lebih besar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tambah yang itu ke dlm kartun ni.. jadi 10 ;)

      Delete
  7. Replies
    1. rindu ye.. mmg bnyk saat indah yg ditempuh bersama kawan2 kan

      Delete
  8. benda free yang 'mahal' harganya..

    ReplyDelete
  9. yang penting hidup biar happy...

    ReplyDelete
  10. Salam manis dari Kak Ummi...^^,

    Dalam dunia ini banyak perkara yang percuma....pahala pun percuma kalau kita bagi.....kan dik ^^, Jom jalan-jalan ke blog kak Ummi sambil berpantun..boleh..free ja.. :D

    ReplyDelete
  11. yeah semuanya percuma.
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  12. nak jadi sebuah family free ke???hehe..gurau je..nak tnye..boleh ajar saya tak camne nak buat threaded comment? ;D

    ReplyDelete